ICT Café Rotterdam

Goed voorbeeld doet volgen: op basis van de succesvolle ICT Cafés in Den Haag heeft CoDE Rotterdam het initiatief genomen een variant voor Rotterdam te organiseren. Hiervoor werken we samen met diverse partners uit de triple helix. Ondernemers en onderwijsinstellingen worden nauw betrokken om vorm te geven aan de inhoudelijke sessies waarin actuele en interessante thema’s onder de aandacht worden gebracht. Daarnaast werken we organisatorisch samen met onder meer de Hogeschool Rotterdam, de Rotterdam Academy, het ECE, de gemeente Rotterdam en Rotterdam Partners. Door regelmatig de IT-intensieve bedrijven uit de regio in een informele setting bij elkaar te brengen organiseren we nieuwe kansen voor samenwerking en business, en verstevigen we de Rotterdamse propositie op IT-gebied.

Eerstvolgende ICT Café: innovatie en ondernemerschap, 12 september 2017 bij het Erasmus Centre for Entrepreneurship

Klik hier voor de uitnodiging

De ontwikkelingen in de IT-sector volgen elkaar in hoog tempo op. Om bij te blijven moeten ondernemers continue met vernieuwing bezig zijn: hoe ziet de wereld van (over)morgen eruit? Welke rol speelt mijn bedrijf daarin? Hoe komen we daar? Tijdens het tweede Rotterdamse ICT Café staan deze en andere vragen rondom ondernemerschap, groei en innovatie centraal.

Programmaopzet
Het programma start om 16:00 met een openingswoord door Ton van der Pijl, bestuurslid van CoDE Rotterdam en tevens ambassadeur van het ECE. Vervolgens zal tafelheer Hendrik Halbe in gesprek gaan met zes uiteenlopende IT-ondernemers en hen bevragen over hoe zij/hun organisaties (blijven) innoveren en groeien, en welke elementen daarbij een rol spelen. Tafelgasten zijn:

Uiterlijk 17:30 ronden we de discussie af en start de ICT-netwerkborrel.

Het belooft interessante en prikkelende middag te worden. Naast het inhoudelijke programma is er natuurlijk ruim de gelegenheid om tijdens de borrel in een informele setting met elkaar bij te praten, het is immers het ICT Café. Nodig ook gerust een collega of relatie uit door deze uitnodiging door te sturen. Graag aanmelden via bovenstaande button of de uitnodiging, we zien uit naar je komst!

Praktische informatie:
Datum:   
Dinsdag 12 september
Tijd:        Inloop 15:30, start 16:00, begin borrel 17:30.
Locatie:  Erasmus Centre for Entrepreneurship (Marconiplein 16, Gratis P)